Boarnsterhim

Diensten 

KLIK OP EEN FOTO HIERNAAST VOOR DE DIA PRESENTATIE.

Transport: Voor een veilig transport van uw boot beschikken wij over een stevige 4x4 Toyota Landcruiser en een multifunctionele boottrailer. Uw boot ophalen of wegbrengen voor verkoop,reparatie en/of onderhoud of het transporten door heel Europa is tot 2,5 ton scheepsgewicht geen probleem. Wel dient hier een verzekering voor afgesloten te worden vraag naar de voorwaarden.

 

Verder kunnen wij het vervoer van uw schip over het water met of zonder eigenaar naar vakantiebestemming of nieuwe ligplaats verzorgen.

Import: Wij importeren uit de Scandinavische landen sloepen en de beroemde Marieholm IF. Ook kunnen wij voor u in deze regio op zoek gaan naar een door u gewenst schip.

Verkoopbemiddeling: De boot verkopen omdat u graag wat anders wilt of door persoonlijke omstandigheden. Het kost tijd en energie om geïnteresseerden te woord te staan, de boot te bezichtigen, te onderhandelen over de prijs etc. Dit kunnen wij u uit handen nemen.

Ons bedrijf ligt aan de rondweg van het industrieterrein op een A1-locatie in Grou. Voor schepen tot ongeveer 8,5 meter hebben wij een buitenstalling beschikbaar. Wanneer u uw schip ter bemiddeling aanbiedt rekenen wij in de periode van 1 april tot 1 oktober geen stallingskosten.

Ook wanneer u uw schip wilt verkopen, terwijl deze in het water ligt op haar eigen locatie, kunnen wij deze in bemiddeling nemen. De advertentie komt in de etalage en op onze website. Bezichtigingen met klanten kunnen wij voor u regelen.

De provisie die wij in rekening brengen zal in onderling overleg besproken worden en is afhankelijk van de bruto opbrengst van uw schip.

Wij vragen speciale aandacht voor sloepen, consoleboten, ribs en visboten, bij voorkeur met trailer. Hiervoor is nog steeds vraag vanuit de markt.

Aankoopbemiddeling: Het kopen van een boot is een emotie. Je wordt verliefd op een schip en kunt niet meer realistisch en zakelijk kijken naar de afhandeling hiervan. Eventuele kritische kanttekeningen op het schip worden afgedaan met opmerkingen:"Dat komt later wel" of "Dat valt wel mee".

Soms valt het achteraf niet mee. Om teleurstelling te voorkomen is het soms verstandig om een derde onafhankelijke persoon in te schakelen. Met onze praktijkervaring en kennis kunnen wij een heldere en objectieve rapportage maken met betrekking tot de staat van de boot en een offerte van eventuele reparatie- en/of vervangingskosten.

Vochtmeting polyester laminaat: Wij kunnen voor u het onderwaterschip en/of dekken meten met onze vochtmeter. Na deze meting heeft u een indicatie van de staat van uw boot. Vooral bij aankoop van een gebruikt schip is dit voor u als potentieel nieuwe eigenaar van belang.

Laagdiktemeting: De dikte van uw verf/coating op staal kunnen wij voor u meten.

Stalling: Op onze locatie is een beperkte ruimte voor buitenstalling beschikbaar voor trailerbare schepen en voor schepen tot een lengte van ongeveer 8,5 meter. Voor prijzen van de buitenstalling kunt u contact opnemen.

Uw boot in onze showroom: In onze showroom is plaats voor circa vijf trailerbare schepen. In deze luxe ambiance komt uw schip prima tot z'n recht.

 

Jachtservice Jepma, voor al uw eerlijke bootadvies.